Verzekeringen Verzekeringen
  • Weet u hoeveel geld uw verzekeringen opslorpen ? Gemiddeld één maandwedde om "goed" verzekerd te zijn. Dus de hoogste tijd dat u uw verzekeringen door professionele vakmensen laat beheren. Verzekeren is echter een complexe zaak en er wordt veel onzin verteld over verzekeringen.

    Het is belangrijk na te gaan waarvoor u zich best verzekert op basis van uw situatie en uw behoeften. Uw persoonlijk verzekeringspakket evolueert ook voortdurend. Naarmate uw leeftijd, gezinssituatie of vermogen evolueert, dient u ook uw verzekeringsportefeuille aan te passen en advies op maat te vragen.

    Trek regelmatig wat tijd uit en bekijk uw verzekeringen samen met ons, desnoods vanuit een globaal pakket.

Een levensverzekering kan dienen om een aanvullend pensioen bijeen te sparen of om uw nabestaanden een kapitaal te bezorgen als u sterft. Maar u kunt een levensverzekering voor nog heel andere doelstellingen afsluiten. Hier vindt u de mogelijkheden op een rijtje.

Lees meer

Een hospitalisatieverzekering is een aanvullende verzekering die je gezin beschermt tegen de kosten van een ziekenhuisopname. Dat kan gaan om daghospitalisatie of langdurige opname. Hoe dan ook voorkom je met een hospitalisatieverzekering onaangename financiƫle verrassingen achteraf.

Lees meer

De brandverzekering is de populairste schadeverzekering bij eigenaars en huurders van een woning. En maar goed ook want de brandverzekering beschermt jouw woning tegen directe en indirecte schade van binnen- en buitenaf. Bovendien kun je jouw brandverzekering ook aanspreken bij schade aan derden.

Lees meer

Een familiale verzekering komt tussen als u, een inwonend gezinslid of een huisdier een ongeval veroorzaakt. Hebt u geen partner of kinderen? Ook dan is het verstandig om een familiale verzekering te nemen!

Lees meer

Kunt u zich nog een leven zonder auto inbeelden? U moet naar uw werk, de kinderen moeten naar school of naar de sportclub. Maar een ongeval is snel gebeurd. Daarom bieden wij u zeer voordelige autoverzekeringen aan.

Lees meer

Verzekeringen voor bedrijven zijn uiteraard nog complexer dan verzekeringen voor particulieren. Wilt u ook weten waarvoor u precies verzekerd bent en waarvoor niet? Lees hier alles over verzekeringen voor bedrijven.

Lees meer

Uiteraard verzekeren wij niet enkel de gekende verzekeringen, maar bieden wij het totaalaanbod. Lees hier meer over andere verzekeringen waar je bij ons voor terecht kan.

Lees meer